Bij Beem-IT zijn we gek op computers, computer techniek en gadgets. Wij zijn eigenwijs, hebben een licht anarchisme om overal kritische vragen bij te stellen en alternatieven niet links te laten liggen, maar onderzoeken om onze kennis voor u beschikbaar te stellen in waardevol en toepasbaar advies.

Beem-IT is IT adviseur voor het klein MKB (tot 150 werkplekken). Wij zijn vertrouwd adviseur voor onze klanten op het gebied van ICT. Onze meerwaarde zit hem in het feit dat we niet enkel adviseren, maar ook bouwen & beheren. Beem-IT biedt zo een totaal oplossingen aan al onze klanten, hoe klein, of groot uw organisatie ook is en ongeacht of u uw IT volledig uit handen wilt geven of zelf juist graag aan de knoppen wilt zitten.

Advies diensten voor het klein MKB, en toch geen klus te groot voor Beem-IT

Beem-IT is onderdeel van een groot netwerk van aangesloten specialistische bedrijven en consultants waarmee we kennis en kunde borgen in alle gebieden van de huidige, moderne ICT markt. Het netwerk is snel en flexibel en voor elk type organisatie beschikbaar. Met onze partners werken wij intensief samen, zodat u enkel met ons hoeft samen te werken en hierover nooit verwarring ontstaat.

Al ruim 20 jaar zijn we actief in de Informatie Technologie. Veel ervaring hebben we op gebied van infrastructuur, systemen en het beheer daarvan, maar ook en vooral op het gebied van productiviteit. Wij hebben een passie voor productiviteit, specifieker nog, de manier waarop u productief bent middels uw IT. De apparaten die u gebruikt om uw werk te doen vormen in onze optiek de basis voor uw IT. Beem-IT test veel hardware op bruikbaarheid, compatibiliteit en stabiliteit. Onze ervaring stellen we vanzelfsprekend beschikbaar in onze adviezen aan u om tot een optimaal presterende IT oplossing te komen. We stoppen niet als we het technisch hebben ingeregeld, want van enorm belang is het ook dat u en uw collega’s de mogelijkheden van apparatuur, software en samenwerkingsvormen begrijpen en kunnen toepassen. We besteden aandacht aan de adoptie van hard- en software.

Aanvullende zijn we u graag van dienst bij het inregelen, verbeteren, toetsen van uw bedrijfsvoeringsprocessen, het uitvoeren van projecten, contractmanagement en interim-management opdrachten. Vraagstukken op het gebied van informatiebeveiliging, Cloud-dienstverlening en optimaliseren van uw IT om optimale aansluiting op uw bedrijfsprocessen en bedrijfsstrategie te realiseren zijn slechts enkele klinkende voorbeelden van onze dienstverlening.

Wij leren u graag beter kennen, omdat onze ervaring ons heeft geleerd dat de relatie die wij met u opbouwen ons in staat stelt u beter te helpen. Neem daarom vrijblijvend contact op met Beem-IT voor een eerste kennismaking.

Jelle Bemener
november 2017