Het is bijna zover. 10 oktober 2017 stopt de ondersteuning op Microsoft Office 2007. Een klein maandje later, op 4 november 2017, stopt de ondersteuning op Exchange Server 2007. Werkt u nog met deze versie van Office, of heeft u uw Exchange Server nog met Exchange 2007 uitgerust is het hoog tijd om actie te ondernemen.

Welke risico’s en beperkingen vormen het gebruik van een Microsoft product dat end of life is? Om deze vraag te beantwoorden is het belangrijk om de volgende drie aspecten af te wegen tegen uw persoonlijke situatie:

  1. U heeft niet langer het recht op technische ondersteuning bij problemen
  2. Gevonden problemen worden niet langer opgelost.
  3. Kwetsbaarheden worden niet langer opgelost.

Ongeacht uw situatie is het belangrijk om snel naar een nieuwe versie van de producten of naar een alternatief product over te stappen.

Beem-IT is u graag van dienst bij het uitfaseren, upgraden of migreren van uw Office en/of of Exchange omgeving. Natuurlijk zijn wij goed bekend met de mogelijkheden van Office365 en zijn wij graag bereid u te adviseren en begeleiden naar het Office365 platform.

Neem contact met ons op om uw situatie eens vrijblijvend te bespreken.

Office 2007 is per 10 oktober 2017 end of life
Exchange 2007 is per 4 november 2017 end of life


0 Comments

Geef een reactie