Een 14″ scherm in een 13″ behuizing & slechts 1,1 kilogram gewicht. Met de introductie van de Asus zenbook 3 deluxe zien we een zenbook geïntroduceerd die ook voor de meest veeleisende reizende professional een volwaardige werkplekomgeving biedt.

De ZenBook 3 Deluxe heeft een zeer eenvoudig ontwerpfilosofie: geen compromissen. Het is een meesterwerk van vakmanschap, met een schoonheid die een nauwgezette aandacht voor detail weerspiegelt. De perfecte rondingen van de volledig aluminium behuizing zijn gesneden uit een enkel blok metaal, om vervolgens via een uit 40 stappen bestaand proces een markante, uiterst fijne afwerking van gesponnen metaal met een stralende, zijdeachtige glans te creëren. Hierna wordt een complex anodiseringsproces in twee fasen gebruikt om de elegante gouden, diamantgeslepen randen en het unieke gouden ASUS-logo op de klep te maken. Het resultaat is een adembenemend, exquise ontwerp dat de perfecte combinatie biedt van schoonheid, mobiliteit, prestaties en productiviteit.

Een 14” Full HD-scherm in een 13” frame laten passen was niet eenvoudig. Doorslaggevend om dit voor de ZenBook 3 Deluxe te bereiken, is de uiterst smalle schermrand van slechts 7,46 mm breed. Dit zorgt voor het grootst mogelijke schermgebied en geeft de ZenBook 3 Deluxe een in zijn klasse leidende 84% scherm/behuizing ratio. Brede kijkhoektechnologie zorgt voor onvervormde kleuren en geweldig contrast bij kijkhoeken tot 178°, voor eenvoudige samenwerking en het delen van het scherm. Dit fantastische scherm met zijn realistische kleurreproductie en scherpe details moet worden gezien om het te geloven.


De ZenBook 3 Deluxe is gemaakt voor ongekende prestaties en gebruikt daarvoor alleen zorgvuldig geselecteerde, best-in-class componenten. Hiertoe behoren de nieuwste 7e generatie Intel® Core™ i7-processor; tot 16GB 2133MHz ultrasnel, energiebesparend LPDDR3-geheugen; een tot 1TB PCIe® 3.0 x4 SSD die 3 keer zo snel is als SATA SSD’s; en de nieuwste Thunderbolt™ 3-geschikte USB-C™ poorten voor gegevensoverdrachtssnelheden tot 40Gbps, dubbele 4K UHD externe schermen of ondersteuning voor een extern grafisch dock. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over wat u wel en niet kunt doen met de ZenBook 3 Deluxe – met dergelijke power liggen alle mogelijkheden open!

Op kantoor sluit je de zenbook aan op twee 4K schermen

De ZenBook 3 Deluxe heeft twee USB-C poorten die gebruikmaken van de nieuwste Thunderbolt™ 3-technologie, voor veelzijdige, ultrasnelle verbindingen. Thunderbolt™ 3 ondersteunt gegevensoverdrachtssnelheden tot 40Gbps, oftewel tweemaal de bandbreedte van Thunderbolt™ 2 en 8 keer sneller dan USB 3.0. De Thunderbolt™ 3-geschikte USB-C poorten ondersteunen ook stroomlevering. Bovendien biedt Thunderbolt™ 3 verbeterde grafische mogelijkheden om de productiviteit te verbeteren, met ondersteuning voor dubbele 4K UHD externe schermen. Met Thunderbolt™ 3, is uw fantasie de limiet.


Om de opmerkelijke accuduur van tot wel 9 uur van de ZenBook 3 Deluxe te bereiken, ontwierpen we een speciale hoge capaciteit 46Wh lithium-polymeer accu, gevormd om precies te passen in een ongelooflijk dun profiel. We voegden ook snellaadtechnologie toe om hem in slechts 49 minuten op te laden tot 60% van de capaciteit.

Toegang tot uw ZenBook 3 Deluxe kan niet gemakkelijker of veiliger, dankzij Windows Hello-technologie en de in de touchpad ingebouwde vingerafdruksensor. Elke keer een wachtwoord intypen om in te loggen is niet nodig — een enkele aanraking is het enige!

De ZenBook 3 Deluxe heeft een reeks van vier afzonderlijke hoogwaardige luidsprekers, ontworpen om echte surround sound te leveren die gebruikers omhult met bioscoopkwaliteit audio. Een speciale vier-kanaals slimme versterker zorgt voor maximaal volume zonder enige vervorming, voor krachtig, helder geluid.


0 Comments

Geef een reactie