Office insider voor Mac gebruikers

Microsoft luistert goed naar haar klanten. Op het windows platform zijn de insider-programma’s voor windows en office da nook erg populair, maar wat je misschien niet wist is dat voor Mac gebruikers er ook een tweetal insider programma’s zijn.

 

Slow of Fast insider?

De twee varianten, Slow of Fast, welke past het best bij jou?

 

Het slow insider programma, biedt je de mogelijkheid om nieuwe Office functionaliteiten te testen en gebruiken voordat die functies in publieke versies beschkkbaar komen. Het betreft hier reeds uitvoerig geteste versies van functionaliteiten die in de laatste fase voor publieke releases verkeren en in hoge mate stabiel zijn.

 

Het Fast insider programma is er op gericht dat nieuwe functionaliteit in programmatuur van office in een vroeg stadium van ontwikkelen al wordt aangeboden voor gebruik, waarbij de kans bestaat dat de software nog niet optimal stabiel is, en soms nog niet alle functies bevat ten opzichte van de beoogde versie voor release.

 

Aanmelden voor insider

Start een office applicatie, bijvoorbeeld Outlook voor de Mac en ga naar Help en vervolgens controleer op updates/check for updates

Zet een vinkje bij Join the Office insider program to get early access to new releases ( en kies Slow of Fast)

Enkel voor Fast insiders volgt een waarschuwing waarmee je akkoord dient te gaan. Dit als gevolg van de mogelijke instabiliteit van office en de mogelijkheid dat hierdoor gegevensverlies optreden kan.

Klik vervolgens op, Check for updates

Klik Continue, of volgende

Klik op install om de installatie te starten

Vul het installatiewachtwoord in, en….

Een melding verschijnt wanneer de Office update programmatuur succesvol geïnstalleerd is.

Check nog eens voor updates

De beschikbare updates worden weergegeven en als u op install klikt bijgewerkt naar de insider versie van uw keuze.

 

Elke applicatie wordt bijgewerkt naar de versie behorende bij de Office Slow, of Fast insider versie


0 Comments

Geef een reactie