Office 365 / 2016 update mei 2017

Het is weer tijd voor een update met betrekking tot Office 365 en nieuwe functies die in mei 2017 zijn toegevoegd in office 365/2016 voor de verschillene platformen. In de blog haal ik voor elk platform slechts enkele items aan, maar een volledig overzicht is uiteraard beschikbaar via: https://support.office.com/nl-nl/article/Nieuw-in-Office-365-95c8d81d-08ba-42c1-914f-bca4603e1426#Platform=Mac

Nieuw in Office voor de Mac, iOs en Android

Groups is nu beschikbaar in outlook 2016. Met outlook groups is het mogelijk om makkelijker en flexibel samen te werken. Er zijn grote voordelen ten opzichte van traditionele distributielijsten, waaronder gedeelde ruimte voor opslag, notebooks, gedeelde agenda’s en uiteraard conversaties.

De update brengt in ieder geval de volgende functionaliteit naar Outlook

  • Groepen overzicht in outlook.
  • Lees en beantwoord de groepsdiscussies.
  • Voeg de groepsevenementen toe aan je eigen agenda.
  • Lees en bekijk ongelezen berichten verzonden aan de groep.
  • Bekijk groepsdetails binnen de groepskaart (Outlook voor iOS & Android enkel).

Postvak in met prioriteit in Outlook voor Windows

Met Postvak IN met prioriteit kunt u zich richten op de e-mails die voor u het belangrijkst zijn. Hiermee wordt uw postvak weergegeven met twee tabbladen: Prioriteit en Overige. Uw belangrijkste e-mailberichten bevinden zich op het tabblad Prioriteit terwijl de rest gemakkelijk toegankelijk is, maar uit de weg, op het tabblad Overige. U wordt geïnformeerd over e-mail die in Overige wordt geplaatst en u kunt op elk gewenst moment tussen tabbladen schakelen om een kijkje te nemen.

Postvak IN met prioriteit helpt u hogere prioriteit te geven aan wat belangrijk is. Wat in Postvak IN met prioriteit terechtkomt, is gebaseerd op de inhoud van het e-mailbericht (zoals nieuwsbrieven, automatisch gegenereerde e-mail en dergelijke) en met wie u het vaakst communiceert. Als u wilt verfijnen wat er in uw Postvak IN met prioriteit terechtkomt, kiest u de opties Verplaatsen naar Prioriteit of Verplaatsen naar Overige.

De functie is door net zoveel mensen geliefd als gehaat. Meer informatie over de functie, de opties en configuratie mogelijkheden: https://support.office.com/nl-nl/article/Postvak-IN-met-prioriteit-voor-Outlook-f445ad7f-02f4-4294-a82e-71d8964e3978?ui=nl-NL&rs=nl-NL&ad=NL

 


0 Comments

Geef een reactie